LIKE ONS OP FACEBOOK!

 • Gas/Water/CV

  Naast elektrotechnische installaties zijn wij ook thuis in het aanleggen van gas- en waterleidingen en het installeren van cv-ketels. Zo kunt u al uw installatiewerk laten uitvoeren door een betrouwbare partner.

  Installatie in veilige handen

  Door de volledige installatie van elektriciteit, gas, water en cv-ketel over te dragen aan Van Hooijdonk Elektrotechniek weet u zeker dat dit goed op elkaar wordt afgestemd. Op deze manier voorkomt u onnodige fouten en miscommunicatie tijdens de werkzaamheden. En omdat wij uitsluitend gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige producten en betrouwbare merken en materialen bent u verzekerd van jarenlang comfort.

  Geautomatiseerde oplossingen

  De nieuwste technieken op het gebied van gas-, water- en lichtsystemen maken het mogelijk om de verschillende installaties te combineren. Denk bijvoorbeeld aan het aansturen van uw verwarming via uw smartphone of tablet: niet alleen makkelijk maar ook energiebesparend! Van Hooijdonk Elektrotechniek heeft alle kennis in huis om deze installatie op maat voor u te verzorgen. Daarnaast verrichten wij ook graag het onderhoud van de verschillende installaties.

   

  Spring naar toolbar