Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties

Bij Van Hooijdonk Elektrotechniek kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van elektrotechniek. Of het nu gaat om een nieuwe indeling in een bestaande woning of bedrijfspand of om de complete realisatie van een elektrotechnisch plan voor nieuwbouwprojecten: wij zorgen voor advies en uitvoering van hetgeen u voor ogen heeft

Van standaard installatie tot automatisering

Onze vakmensen zijn niet alleen thuis in het aanleggen van standaard installaties, maar kunnen u ook adviseren bij wensen ten aanzien van geautomatiseerde toepassingen en processen. Denk hierbij aan het nieuwe draadloze eNet-systeem Gira en andere domotica-oplossingen die de aansturing van bijvoorbeeld licht, verwarming, airco of zonwering makkelijk en snel maken.

Van Hooijdonk blijft ontwikkelen

Kennis is een belangrijke factor voor de kwaliteit van de installatie. Daarom worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold over nieuwe technieken en mogelijkheden op het gebied van elektrotechniek. Dit resulteert niet alleen in vakkundige realisatie en inspectie, maar zorgt ook dat u een beroep op ons kunt doen voor onderhoud en reparatie.