Camerabewaking

Camerabewaking

Een goed camerabewakingssysteem is tegenwoordig onmisbaar voor winkels en bedrijven, maar ook particulieren kiezen er steeds vaker voor hun woning op deze manier te beveiligen.

De voordelen van camerabewaking

Met camerabewaking kunt u uw eigendommen beschermen tegen inbraak, diefstal of vandalisme. Met de nieuwste systemen is het mogelijk de camera live te volgen op een pc of laptop, maar ook via uw smartphone. Dit biedt de mogelijkheid direct te reageren bij een eventueel misdrijf, maar de camerabeelden kunnen op een later moment ook gebruikt worden om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Op maat gemaakt plan

Het is belangrijk dat het camerasysteem is afgestemd op uw situatie en wensen omtrent beveiliging. De positie van de camera’s en het type camera zijn hierbij van belang. Bij Van Hooijdonk Elektrotechniek kiezen we vaak voor Samsung en Xgen. Deze systemen zijn betrouwbaar en geven een perfecte beeldkwaliteit onder elke omstandigheid. Uiteraard adviseren wij u graag vrijblijvend over welke oplossing het beste bij uw situatie past.