Zonnepanelen

Zonnepanelen

De populariteit van zonnepanelen blijft groeien en dat is niet zo vreemd: ze leveren milieuvriendelijke energie en zijn een goede investering om energiekosten omlaag te brengen. Bij Van Hooijdonk Elektrotechniek bieden we verschillende mogelijkheden aan met betrekking tot zonnepanelen.

Een investering voor de toekomst

De aanschaf van zonnepanelen is een investering voor de toekomst: zowel in de bijdrage aan een schonere en betere leefomgeving als financieel. Omdat u zelf uw eigen energie kunt opwekken, zijn er minder fossiele brandstoffen nodig die CO2 en andere schadelijke stoffen uitstoten. Bovendien hoeft de zon niet hard te schijnen om toch voldoende energie te leveren.

Zonnepanelen voor ieder budget

De aanschaf en installatie van zonnepanelen zijn een flinke uitgave, maar deze wordt steeds betaalbaarder, ook zonder subsidie. Over het algemeen kunt u de investering al binnen 6 á 7 jaar terugverdienen. Omdat het systeem een levensduur heeft van tenminste 20 jaar, is het zeer rendabel. Bij de keuze voor zonnepanelen letten we uiteraard op het beschikbare budget, maar ook naar de beschikbare oppervlakte en het door u gewenste vermogen. Wij werken samen met verschillende leveranciers, zodat wij u altijd een installatie kunnen aanbieden die aansluit bij uw situatie en wensen.